Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem z zielonej fasolki szparagowej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 g
ziemniaki 4
cebula 1
czosnek 1 zabek
oragano
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: krem z zielonej fasolki szparagowej

Fasolke kroimy wraz z cebula. Ziemniaki kroimy w kostke, czosnek drobno siekamy. Warzywa zalewamy woda i gotujemy, az beda miekkie. Dodajemy oragano i pieprz. Nastepnie miksujemy blenderem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

forgielka 01.04.2012 15:54
mniam
Rique 02.08.2011 09:32
o.O ciekawe. Uwielbiam fasolkę, a akurat jest sezon.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak