Sposób przygotowania

Mięso podsmażamy, doprawiamy do smaku. Pomidory kroimy na kawałki, dodajemy do mięsa. Dolewamy odrobinę czerwonego wina. Bułki przecinamy na pół, wydrążamy lub ugniatamy ( w zależności od bułek ), nakładamy ciepły farsz, przykrywamy plastrem sera i wkładamy na chwilę do mikrofalówki, aby ser się roztopił.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z indyku jeszcze nie jadłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !