Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy Kebab

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 kg
ogórek kiszony mały słoik
cebula czerwona 2 szt.
kapusta pekińska
majonez mały słoik
keczup pikantny średni
Marynata do mięs pikantna Prymat 2 szt.
papryka 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy Kebab

Filety kroimy w kostkę, wkładamy do marynaty i zostawiamy na noc. Cebulę kroimy w piórka, paprykę w paseczki, a kapustę siekamy, solimy. Ogórki kroimy w plasterki. Mieszamy warzywa z keczupem i majonezem. Filety z kurczaka smażymy na marynacie. Mieszamy z warzywami. Podajemy w bułce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rzenia15 05.05.2011 20:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak