Sposób przygotowania

Patelnie rozgrzac i trochę oleju cebulę i czosnek pokroic w kostkę i zrumienic na złoty kolor, papryczka chilii pokrojona w kostke , pierś posolic , pokroic w kostkę i dodac do patelni usmażyc, następnie pokroic pomidory z puszki dodac do sosu i dolac troche wody i piec dalej dodac pokrojone liście bazyli oregano ,tymianek dodac pół małego słoiczka przecieru pomidorowego wymieszac i posolic ,popieorzyc do smaku zagotowac i gotowe

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi apetycznie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Ale pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Ale pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja dodaję koncentrat pomidorowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !