Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę rozdrabniamy w rozdrabniaczu. Dusimy na masle często mieszając, by nie dopuścić do zrumienienia. Gdy pieczarki będą prawie miękkie, ddoajemy rosół i na średnim ogniu gotujemy przez około 3 minuty, następnie dodajemy mąkę rozprowadzoną w zimnym mleku, mieszamy, jeszcze raz zagotowujemy. Przyprawiamy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pieczareczki-lubimy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubi? takie kremy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    lubię taki sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !