Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka i jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt.
majonez 1 łyżka
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka i jajek

Ugotowane jajka poszatkować krajalnicą do jajek, dodać tuńczyka odsączonego z oleju, posypać pieprzem. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podawać na chlebie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 09.02.2011 19:58
prosta i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak