Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

60 dag serka homogenizowanego,1/2 szklanki cukru pudru . .
Biszkopt 1 paczka
masło 1/2 kostki
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżeczki
galaretka cytrynowa 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Dno foremki wyłożyć biszkoptami,masło utrzeć, dodać cukier,stopniowo dodawać serek.Namoczyć żelatyny namoczyć zimnej wody, odstawić.Gdy napęcznieje rospuścić w rządku. Połączyć z masą serową. Nałożyć na biszkopty, odstawić do lodówki.Nato owoc i gęstniejącą galaretke

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 31.08.2011 21:13
Pycha! :)
Zośka1 05.07.2010 20:34
świetne na deser
Patryk14
Patryk14 13.06.2010 22:26
pycha z truskawkami albo wiśniami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak