Sposób przygotowania

Ogórki dokładnie umyć i pokroić na ruloniki o długości około 4-5 cm. Później wydrążyć środek ( tak, żeby nie poprzecinać skórki ) i odstawić na kilka minut, żeby wyciekł sok.
Jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce. Miąższ z ogórków bardzo drobno pokroić, a natkę pietruszki posiekać. Jajka, pokrojonego ogórka, pietruszkę i przyprawy dokładnie wymieszać i powstałą masę wkładać w wydrążone ogórki. Każdą porcję przyozdobić listkiem pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    też mi się wydaje, że to może być fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mmmm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !