Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki nadziewane kremem serowym z zielonym pieprzem
i szybko zagnieć ciasto. Owinać folią spożywaczą i wstawićna ok godzinkę do lodówki,
Odkrawać po kawałku, wałkować na cienkie placki, wykrawać kółka ( jak na pierogi), kólka ukłądać do wysmarowanych tłuszczem foremek- dokłądnie wylepić foremkę. Można docisnąć drugą foremką. ( znaczy włożyć jednąw drugą) Wycinanie kółek sprawi, że wszystkie babeczki będą miały jednakową wielkość i bedą równe.
Piec ok 20 min w piekarniku nagrzanym do 180 stopni- do momentu aż babeczki beą złote.
Połączyć oba serki- można blenderem. Nie solić- feta jest już wystarczająco słona. Dodać odsączone z zalewy ziarenka marynowanego pieprzu, część z nich lekko przesiekać nozem, częśc zostawić do dekoracji. Doprawic białym pieprzem ( niekoniecznie)
Za pomocą dekoratora do ciast wyciskać ozdobne porcje kremu. Posypać pozostawionymi ziarenkami pieprzu ozdobić oliwkami