Sposób przygotowania

Selery gotujemy na pół miękko potem wydrążyć środki a środek skropić sokiem z cytryny . Pomidory sparzyć , obrać ze skórki , pokroić w kosteczkę, paprykę tak samo szynkę również , połączyć z groszkiem , natką , majonezem , keczupem i ten farsz doprawiamy do smaku I tym farszem napełniamy selery . Selery możemy dekoracyjnie układać na liściach sałaty i położyć po plasterku cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepyszne musza byc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne musi być
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetny pomysł i na pewno smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    skorzystam z przepisu,nie jadłam jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !