Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Selery drążone

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

selery 1,5 kg
masło 2 łyżki
mleko 1 szklanka
natka pietruszki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Selery drążone

Selery obieramy potem dobrze musimy wyszorować . Wydrążyć specjalną łyżką , następnie gotujemy z dodatkiem soli i mleka , potem wyjmujemy wkładamy do naczynia , dodajemy masło i natkę chwilkę jeszcze dusimy i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 21.03.2011 10:31
ciekawe
Wojtek8 10.02.2011 08:50
fajne
Ania67 09.02.2011 22:12
Pomyslowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak