Sposób przygotowania

Selery obieramy , potem zalewamy wrzącą wodą trochę solimy dodajemy mleko i gotujemy pod przykryciem.Potem jak ostygną to ścieramy na tartce . Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na masełku tylko nie rumienimy ,łączymy z selerami , żółtkami i ubitą pianą z białek przesypując mąką , doprawiamy do smaku i kładziemy łyżką placuszki na gorący tłuszcz . Smażymy z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jeszcze takich nie jadłam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    więc trzeba spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie warto !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !