Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kukurydziana salsa do ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 2 szt.
fasolka zielona w puszce 1 szt
ceula dymka 3 szt.
sok z cytryny 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
oliwa 3 łyżki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: kukurydziana salsa do ryb

Rozgrzać oliwę, wrzucić odsączoną kukurydzę i fasolkę. Przyprawić solą i pieprzem, gotować chwile. Do miski wsypać drobno pokrojoną cebulę, rozkruszoną chili, sok z cytryny, wymieszać, dodać do uduszonej kukurydzy i fasolki, wymieszać. Podawać do smażonych ryb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak