Sposób przygotowania

Włoszczyznę obrać i ugotować, dodać zakwas, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy. Jaja ugotować na twardo, cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić, dodać ją do zupy. Kiełbasę pokroić w kawałki i wrzucić do gotującej się zupy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Ostatnio spróbowałam jeszcze z kawałkiem ugotowanego ziemniaka i kawałkiem twarogu - też polecam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    wygląda świetnie...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    zjadłabym takiego żurku
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Uwielbiam żurek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    z marchewką nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie przepadam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !