Sposób przygotowania

Borowiki posolić i usmażyć na maśle. Camembert pokroić, obtoczyć kawałki w mące, jajku, bułce, usmażyć na maśle. Liście sałat porwać. Ser, grzyby, sałatę, żurawiny wymieszać, skropić sosem sojowym. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    musi być pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    delikateski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !