Sposób przygotowania

Musztardę wymieszać z octem winnym, rozmarynek, solą, pieprzem, oliwą. Boczek pokroić w kostkę, usmażyć; paprykę oczyścić z nasion, pokroić; z cykorii usunąć zewnętrzne liście, resztę pokroić; czyste i suche liście roszponki porwać ; ser pokroić. Wszystko polać sosem, wymieszać. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    na pewno będzie smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !