Sposób przygotowania

Z pomarańczy i cytryny wycisnąć sok, dodać imbir, miód, startą skórkę z pomarańczy i cytryny. Dokładnie wymieszać. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    do czego można go użyć?
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Pani Tareso O., mówię o tym w tytule przepisu. Ja używam go do sałatek.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    a ja bym go użyła z dodatkiem chili do macerowania mięsa drobiowego i do żeberek, a w podanej wyżej postaci do polania łososia, lubię smak rybki przełamać czymś kwaskowym.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !