Sposób przygotowania

Paprykę oczyścić, pokroić; cebulę obrać i posiekać, razem poddusić na maśle. Dodać kapustę poszatkowaną, kminek, sól, pieprz. Wszystko przełożyć na dno naczynia żaroodpornego, na to ułożyć filety karpia a na wierzch dać śmietanę. Zapiekać w piekarniku ok. pół godziny. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię karpia w różnych odsłonach
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam karpia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !