Sposób przygotowania

Marchew zalewamy wodą trochę powyżej ich wysokości,dodajemy sól i cukier i gotujemy do miękkości. Wkładamy do blendera i rozdrabniamy na miazgę,dodajemy masło i nadal gotujemy.Jeśli jest za gęste dodac wody Mąkę wymieszać z odrobiną wody,dodać do wrzącej marchewki. Podawać do obiadu.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    jakie kolorowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pewnie zdrowo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    dodałabym jeszcze natkę pietruszki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ale dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !