Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w ciepłej wodzie z kostką rosołową. Mięso przepuścić przez maszynkę do mięsa, razem z bułką odciśniętą. Cebulę posiekać i czosnek. Dodać do masy mięsnej dodać jajka i przyprawić do smaku. Wymieszać. Kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć na złoty kolor. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fajna odmiana dla tradycyjnych kotletów
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    nie ma to jak pyszne mielone kotleciki-najlepiej polane sosem pieczarkowym ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !