Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos do mięsa ciemny

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos pieczeniowy 1 torebka
woda 400 ml
Kucharek przyprawa uniwersalna
mąka pszenna
cebula biała
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: sos do mięsa ciemny

Cebulę podsmażamy na margarynie,do słoika z wodą wsypujemy sos i mięszamy wlewamy to na patelnie zagęszczamy mąką pszenną z wodą doprawiamy kucharkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 28.03.2012 16:22
pyszne jest mięsko z takim sosikiem
Iwona51
Iwona51 18.04.2011 00:33
fajny sosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak