Sposób przygotowania

Oliwę wymieszać z przyprawami. Karczek w razie potrzeby lekko rozbić. Obtaczać w marynacie, odstawić na 3 godziny do lodówki. Piec do miękkości w piekarniku w 200 stopniach. Mięso powinno być rozłożone, nie upiecze się dobrze jeśli będzie jedno na drugim. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Też taki od czasu do czasu robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !