Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pawie oczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 2 szt
jajko 4 szt
szpinak kilka liści
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pawie oczka

Jajka ugotować na twardo, obrać. Mięso podzielić na 4 płaty, rozbić, przyprawić. Szpinak wrzucić na kilka minut na wrzątek, rozłożyć na mięsie, a na nim jajka. Płaty zwinąć, obwiącać nicią, obsmażyć na maśle. Piec 15 minut w piekarniku w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 11.05.2013 07:26
Świetne danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak