Sposób przygotowania

Kotlety umyć, osuszyć,rozbić i natrzeć przyprawami. Następnie trzeba je obtoczyć w jajku, bułce tartej, ponownie jajku i bułce tartej. Rogrzać patelnię z olejem i smażyć kotlety, aż uzyskamy złoty kolor. Najlepiej smakują z ziemniaczkami posypanymi zieleniną i np. konserwowymi ogórkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    tradycyjny kotlet schabowy jest najlepszy pod słońcem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    Misiek zgodzę się z tobą! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    popieram :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !