Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek i pokroić na kawałki. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojony boczek i zrumienić. Następnie włożyć parówki i pokrojoną w pół krążki cebulę. Smażyć aż cebula będzie miękka. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    proste i smaczne - wa sam raz na śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna odmiana
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie paróweczki właśnie na śniadanie jak mam więcej czasu na ich przygotowanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    danie dla studenta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !