Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantny sos miodowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda sarepska Prymat 100 gram
miód 10 gram
chrzan świeżo starty 10 gram

Przepis i sposób przygotowania na: pikantny sos miodowy

Składniki wymieszać na jednolitą,gładką masę.Podawać z pieczonym mięsem.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sunnymood 20.06.2012 20:11
bajkowy ;)
ben-ka 17.11.2011 13:45
musi być smaczny!:)
MAŁY 16.11.2011 15:42
smacznie
gusia1000 12.11.2011 13:00
Szybko się go robi i jest smaczny.
traktorek 23.05.2011 20:35
ciekawe połączenie
Sylwia56
Sylwia56 16.03.2011 16:58
fajne
pacpaw 09.02.2011 09:46
połączenie chrzanu i miodu może być ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak