Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, natrzeć posiekanym rozmarynem, oprószyć solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać oliwę i zrumienić mięso z obu stron, podlać odrobiną wody i dusić pod przykryciem do miękkości. W rondlu podgrzać masło, dodać ser, śmietankę i rozmieszaną w 2 łyżkach wody kostkę bulionową. Podgrzewać do rozpuszczenia się składników. Mięso wyłożyć na półmisek, oblać sosem, posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ale smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się naprawdę wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !