Sposób przygotowania

Kapustę włożyć do garnka, zalać szklanką wody, zalać szklanką wody, dodać pokruszone suszone grzybki, gotować do miękkości. Na patelni rozgrzać smalec, zrumienić posiekaną cebulkę. Gdy kapusta będzie miękka, odlać wodę, kapustę posiekać, włożyć do cebuli i chwilę smażyć. Przyprawić do smaku. Ciasto francuskie pociąć na paski, nakładać farsz, zwijać w rulony. Posmarować roztrzepanym jajkiem, posypać kminkiem i włożyć do nagrzanego piekarnika, piec na jasno złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Pysznie Wygląda:}
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    ale smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam je.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smacznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !