Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z sera żółtego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 20 dkg
mortadela 15 dkg
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
natka pietruszki 2 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z sera żółtego

Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, mortadelę drobniutko pokroić. Wymieszać z jajkiem, posiekaną natką i bułką tartą. Jeśli farsz jest zbyt suchy można dodać odrobinę śmietany. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 31.12.2011 22:06
jeszcze nie robiłam takiego farszu przepis godny wypróbowania napewno jest smaczny:)
FAFIK 26.06.2011 13:22
Takiego farszu jeszcze nie robiłem!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak