Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka na bekonie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
sól
pieprz
masło do smażenia
boczek 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka na bekonie

Na patelni rozgrzać masło, położyć cienki pokrojony boczek i smażyć na chrupko z jednej strony,obrócić i na upieczoną część rozbić jajka. Smażyć aż białko się zetnie. Przyprawić solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 15.05.2012 20:01
po prostu pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak