Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona wątróbka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 0,5 kg
cebula biała 4 szt
margaryna
sól

Przepis i sposób przygotowania na: smażona wątróbka

Na patelnię rozgrzaną margaryną wkładamy umytą wątróbkę i smażymy po ok 10 min wrzucamy pokrojoną cebulę i dusimy.Na sam koniec solimy lub posypujemy kucharkiem,jeżeli zrobimy to wcześniej wątróbka nam stwardnieje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 07.09.2011 00:11
pycha
Marta98 03.04.2011 08:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak