Sposób przygotowania

Mięso ugotować z zielem angielskim, listkiem i pieprzem czarnym. Następnie mięso przepuścić przez maszynkę. doprawić do smaku solą i pieprzem. a następnie ciasto francuskie rozwałkować i wycinać z niego kwadraty. na każdym kawałku ciasta układać farsz mięsny i sklejać brzegi ciasta. piec w mocno nagrzanym piekarniku. takie paszteciki świetnie nadają się do barszczyku czerwonego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    nie odmowilbym :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    piękny złocisty kolor
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    same pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie paszteciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !