Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kaszanka z jabłkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 85 dag
cebula 2 sztuki
jabłka 2 sztuki
sól
pieprz
majeranek
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kaszanka z jabłkami

Kaszankę podzielić na cztery części. Cebulę obrać i pokroić w piórka. Jabłka obrać i pokroić w plasterki. Przygotować cztery kawałki folii aluminiowej, każdy kawałek posmarować olejem, ułożyć kaszankę obok niej jabłka. Na wierzch cebulę. Przyprawić solą i pieprzem i nieco większą ilością majeranku. Dokładnie zawiną folię ułożyć na grillu i piec ok. 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 03.05.2011 20:46
robię bardzo podobnie,smakuje wyśmienicie
magical66 13.02.2011 11:51
ciekawe
alaaa 09.02.2011 19:02
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak