Sposób przygotowania

Tuszkę oczyścić, posolić, natrzeć papryką lub przyprawą do drobiu. Owoce oczyścić, obrać ze skórki, podzielić na części. Część owoców włożyć do tuszki. Tuszkę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, podlać tłuszczem, obłożyć pozostałymi owocami i piec polewając sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !