Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obrać a następnie przekroić na pół i wyjąć żółtka. Cebulę i pieczarki posiekać i przysmażyć. Szynkę i żółtko posiekać oraz sos chrzanowy zmiksować razem dodać przyprawy do smaku i pieczarki z cebulą. Gotowym farszem nafaszerować jajka i posypać pietruszką zieloną. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam tak przygotowane jajka.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dobre na imprezy
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne są takie jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !