Sposób przygotowania

Filety opłukać.Cebulę obrać,pokroić, dodać do ryby, Rybę przyprawić przyprawami.NAjlepiej pozostawić na 1 dzień aby ryba przeszła.Fileta obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor.Najlepiej pasuje do ziemniaków oraz surówki

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    swic

    no, cudny przepis
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra ryba, ale się naczytałam o niej złych rzeczy i teraz mam do niej uraz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    jak ty taką rybę robisz? mi się zawsze rozpada i kruszy, tylko nie wiem dlaczego?? zaduża temperatura? zamala? a może złośliwość rzeczy martwych
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    uwielbiam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    ja też nie mam dobrego zdania o tej rybie
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smażoną rybkę to i ja bardzo lubię
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    słyszałam, że panga jest bardzo niezdrowa i od tej pory jej nie kupuję...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !