Sposób przygotowania

pieczarki oczyścić a następnie pokroić je w plasterki i podsmażyć na suchej patelni. odlać wodę dodać cebulkę drobno pokrojoną oraz olej i chwilkę dusić. doprawić do smaku solą i pieprzem.
ziemniaki obrać i zetrzeć na tartce o małych oczkach dodać pokrojoną w kosteczkę cebulę i doprawić do smaku solą i pieprzem. na rozgrzanym tłuszczu smażyć z obu stron na złoty kolor. na każdym jednym placku wyłożyć farsz grzybowy.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z pieczarkami nie robiłam-warto wypróbować
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja tez nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oooooooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !