Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: wymieszać wino z 3 łyżkami oliwy i posiekanymi ziołami. Dzwonka łososia opłukać, przełożyć do szklanego naczynia, zalać marynatą, przykryć,odstawić do lodówki na 2 godziny. Rybę wyjąć z marynaty, odciąć kawałki od strony brzuszka, posypać solą i świeżo zmielonym pieprzem cytrynowym lub kolorowym, uformować medaliony, związać nicią kuchenną, posmarować oliwą. Przełożyć na rozgrzany ruszt, grillować po 8 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ale pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuję, pozdrawiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuję, pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !