Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinakowa pasta do pieczywa Gosi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1\\2 opakowania
czosnek 2 ząbki
masło 2 łyżki
parmezan starty 5 łyżek
cebula
orzechy włoskie
natka pietruszki kilka gałązek
sól
pieprz
ser biały twarogowy 10 dag (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowa pasta do pieczywa Gosi

Na patelni na masełku smażymy cebulę , szpinak wcześniej uduszony też dodajemy do cebulki , czosnek też dodajemy . Dodać do szpinaku razem z serem i przyprawami. Całość miksujemy . Gotową masę kładziemy na bułeczkach . Możemy udekorować orzeszkami i natką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 11.02.2011 10:19
widzę, że nie tylko ja lubię szpinak :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak