Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka z parówek i fasoli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 30 dag
parówki 2 szt.
cebula 1 szt.
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z parówek i fasoli

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Parówki pokroić, zeszklić na oleju na patelni razem z posiekaną cebulką. Do zarumienionych parówek i zeszklonej cebulki wrzucić pokrojoną w 2 cm kawałku ugotowaną fasolkę. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 01.07.2011 20:08
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak