Sposób przygotowania

Posiekaj cebulę i czosnek, zeszklij je na oliwie. Kiedy będą już szkliste, zalej wodą, możesz też dodać kostkę rosołową, jeśli ich używasz. Parówki pokrój na plasterki, zrumień na oleju. Wrzuć pomidory - jeśli są w całości, trzeba je posiekać lub przetrzeć przez sito. Zagotuj. Dopraw do smaku solą, pieprzem i dużą ilością oregano. Wrzuć fasolę (wcześniej ugotowaną i pokrojoną w 2 cm kawałki).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    fasola na pomidorowo jest zgranym duetem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nigdy nie jadłam ale czuje że pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !