Sposób przygotowania

Zrobić ciasto naleśnikowe(gęściejsze niż na zwykłe naleśniki).
Kalafior umyć zrobić różyczki.Zagotować wodę z solą.Do gotującej wody włożyć kalafior i gotować 15 min.Po ugotowaniu, odsączyć, ostudzić.Następnie rozgrzać tłuszcz.(smażyć na głębokim tłuszczu).Kalafior zatapiać w cieście i kłaść na rozgrzany tłuszcz.Smażyć na złoty kolor.Wyjąć na ręcznik kuchenny i odsączyć tłuszcz.Gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Musi nieźle smakować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Fajny sposób na zrobienie kalafiora
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam kalafiora, a próbowałeś panierowanego w bułce tartej (tak jak kotlety, ale może byc bez mąki), mniam, mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiego jeszcze nie jadłem,muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota67

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    też taki robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pychota :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    uwielbiam kalafior
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Mniam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    uwielbiam kalafior
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !