Sposób przygotowania

Maślaki oczyszczamy, gotujemy odpowiednia ilość wody lekko osoloną i na wrzątek wrzucamy maślaki i gotujemy 10-15 minut. Odcedzamy, wrzucamy na patelnię i i zalewamy śmietanką. Doprawiamy pieprzem, cukrem i solą, na wolnym ogniu gotujemy ok 10 minut, do czasu aż sos zrobi się gęsty.
Wykładamy na talerzyk.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !