Sposób przygotowania

Filet z kurczaka umyć, osuszyć, podzielić na porcje i rozbić tłuczkiem.
Jajka rozbić widelcem razem ze śmietanką i przyprawami.
Chipsy rozgnieść wałkiem na małe kawałeczki i wymieszać z bułką tartą.
Filety panierować w następującej kolejności:
mąka kukurydziana, jajka, chipsy.
Mięso smażyć na rozgrzanym na patelni oleju.
Podawać do obiadu., bo takie fileciki pasują zarówno do ziemniaków, frytek, ryżu i kaszy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Takiego kotleta jeszcze nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł wykorzystania chipsów :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Kaloryczna bomba - ale fajny pomysł na kotleta!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !