Sposób przygotowania

Spód tortownicy wyłożyć papierem do pieczenia. Biszkopty pokruszyć i wsypać na dno.

Śmietankę schłodzić, ubić, dodać cukier puder i żelatynę rozpuszczoną w 1/4 szklanki gorącej wody. Wymieszać i dodać pokruszone Ferrero Rondnoir. Wyłożyć do tortownicy na rozkruszone biszkopty.

Na wierzchu rozsmarować lekko podgrzaną nutellę. Wstawić do lodówki na dwie godziny.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    porzadny deserek :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musi byc pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    przepysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajna ta pianka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajna ta pianka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !