Sposób przygotowania

Kurczak powinien być poporcjowany i ugotowany (najlepiej taki z rosołu). Wkładamy go do naczynia żaroodpornego, wlewamy śmietane dodajemy ok 1 łyżki kucharka i troche pieprzu oraz wkrawamy (w piórka) cebule. Wstawiamy do piekarnika na 20 minut i pieczemy w temp 200*. Cebulą i smietana polewamy ziemniaki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię kurczaka w śmietanie - robię z niego potrawkę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre z cebulką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre z cebulką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zapowiada się pysznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    musi być pyszny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !