Sposób przygotowania

Oscypki pokroić w plastry o grubości około 1,5 - 2 cm. Masełko ( lub olej ) podgrzać na patelni i kłaść plastry sera. Opiec delikatnie z każdej strony aż oscypek będzie miękki i sprężysty. Gorące serki podawać na talerzyku, a na wierzchu każdej porcji zrobić plamkę z żurawiny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ciekawe;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Może być smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię ten smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !