Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, marchew trzemy na średnich oczkach tarki. Warzywa łączymy w dużej misce. Koperek siekamy. Do oleju dodajemy ocet balsamiczny, koperek i szczyptę cukru. Mieszamy i tak przygotowanym sosem polewamy warzywa. Jeszcze tylko odstawiamy na kilka minut w chłodne miejsce i gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam surówki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam ją bo jest szybka i łatwa do zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    Pyszna surówka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !