Sposób przygotowania

Seler umyć,ugotować,ostudzić,obrać i pokroic w paseczki.Gruszki obrać i podzielić na cząstki,skrapiając sokiem z cytryny.Imbir najlepiej świeży obrać i pokroic w kostkę.Płatki migdałowe namoczyć w ciepłej wodzie , odcisnąć i utrzeć z imbirem,wymieszać z majonezem,doprawic.Na talerz położyć seler,na nim rozłożyc gruszki i nakryć majonezem(nie mieszać)Udekorować listkami z mięty

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    samo zdrowie ta surówka...
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Nic na tyle odkrywczego, aby miała Pani prawo do pouczania innych! Brak zdjęcia.Siermięga!!!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jesteś żałosna!
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Misiu, kogo dotyczy Twoja odpowiedź?
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Zdjęcie nie przedstawia proponowanej potrawy, a jeden z produktów potrzebnych do jej przygotowania! Naruszenie regulaminu-zgłoszone jako nadużycie, do usunięcia!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Jeszcze zdjęcie pewnie z internetu ściągnięte...
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Te ekskrementy to na pewno nie pasta z kiełbasy, zwacam więc w ilości odpowiedniej, do napatrzenia się przez darczyńczynię! Pozdrawiam i życzę przyjemnego oglądania.
  • -1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Henryka świetny ruch;) U mnie tym bardziej nie szpinak z makaronem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sałatka lekka i do wszystkiego pasuje jako dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kurcze to jest naprawdę dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !