Sposób przygotowania

Szpinak gotujemy z dodatkiem soli, potem jak przestygnie to siekamy , do niego dodajemy olej , czosnek tylko dobrze zmiażdżony , sól i pieprz . Część układamy w naczyniu żaroodpornym na niego wbijamy jaja i przykrywamy resztą szpinaku , na samym końcu posypujemy obranymi i posiekanymi migdałami , startym serem oraz bułką tartą . Wstawiamy do piekarnika i zapiekamy do momentu aż zauważymy że jajka się zetną .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !